930 x122 grota rece

Cabinetul Individual de Psihologie - Ioana Georgiana Andreea

Fă primii pași spre ”mai bine” cu ajutorul Cabinetului Individual de Psihologie – Ioana Georgiana Andreea

Cabinet Individual de Psihologie – Ioana Georgiana Andreea este cel mai recent cabinet înființat în județul Argeș, destinat copiilor cu tulburări de spectru autist și a altor tulburări de dezvoltare.

Misiunea specialiștilor din acest cabinet este de a-i ajuta pe copiii cu TSA sau alte tulburări psihologice să înțeleagă lumea în care trăiesc, să-i ajute să comunice cu ajutorul limbajului verbal, să-i ajute să înțeleagă gestul social, să poată mai apoi să-și facă prieteni, să se integreze în grădiniță și școala normală, să ajungă un adult independent și integrat social.

Cu ajutorul diferitelor metode de terapie comportamentală – Terapie ABA, Terapie Ocupațională, Logopedie, cabinetul oferă sprijin familiilor și copiilor pe parcursul vieții.

Cabinetul Individual de Psihologie – Ioana Georgiana Andreea are o abordare personalizată a fiecărui caz în parte.

Prin tratamente la standarde internaționale, într-un mediu bazat pe încredere și confidențialitate, se pot obține cele mai bune rezultate terapeutice.

Depășește-ți obstacolele și fă primii pași spre „mai bine” cu ajutorul Cabinetului Individual de Psihologie – Ioana Georgiana Andreea.

Sediul cabinetului este situat în localitatea Bascov Argeș, strada Rotărești-Foraj, Nr. 105.

Pentru programări, dar și pentru informații suplimentare puteți lua legătura cu cei de la cabinet la numărul de telefon 0755 501 030, pe e-mail la contact@terapieaba.ro sau pe site-ul www.TerapieABA.ro.

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la Cabinet Individual de Psihologie – Ioana Georgiana Andreea

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3