SMART KIDS 930X122

anaf

FACILITĂȚI FISCALE PENTRU ARGEȘENI

Facilități fiscale pentru argeșeni. Contribuabilii argeșeni vor primi clarificări referitoare la serviciile oferite de ANAF şi la facilităţile fiscale, miercuri, 6 noiembrie 2019, de la ora 12.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

În acest sens, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (Pitești, bulevardul Republicii, nr. 118) va avea loc o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri.

Vor fi discutate facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2019, serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual şi noutăţi legislative.

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90