Donaris 930 x 122

refugiați ucraineni

Familie de ucraineni, cazată la prieteni din Piteşti

Familie de ucraineni, cazată la un prieten din Piteşti. Sprijin şi din partea Instituţiei Prefectului.

Citiți și: La Piteşti se dau bani celor care primesc în casă ucraineni

Aşa cum v-am informat, în aceste zile municipiul este intens tranzitat de ucraineni care fug din calea gloanţelor şi bombelor ruseşti. Este şi cazul unei familii din Odesa care a ajuns astăzi chiar la sediul Prefecturii Argeş.

S-au prezentat 2 bărbaţi, tată şi fiu. Aceştia aşteaptă vize pentru Statele Unite ale Americii, unde băiatul are o afacere pe bursa de transport. Ucrainenii au venit să se informeze de unde pot primi orice mic ajutor.

Citiți și: Video: Familie amărâtă din Kiev, „popas” în Argeş la Valea Ursului

În total, sunt 7 persoane (soţiile şi copiii acestora), vizele fiind necesare pentru cei mici (sunt doi copii cu vârste de 2, respectiv 10 ani). Mâine va avea loc interviul la Ambasadă, iar până atunci familia de ucraineni este înconjurată de oameni dornici să-i ajute.

La Piteşti au găsit un adevărat „scut” uman care le asigură toate cele necesare până la rezolvarea problemei cu vizele. Ucrainenii s-au cazat la o cunoştinţă din Piteşti. Iată cât mică e lumea…

Prefectul Radu Perianu s-a întâlnit cu cei doi şi a stat de vorbă cu ei. A fost prezentă şi senatoarea PNL Alina Gorghiu.

La parterul Instituţiei Prefectului a fost amenajat de către Crucea Roşie un punct unde se colectează şi apoi se donează ajutoare pentru ucraineni.

„Vă îndemn la solidaritate față de oamenii care vin din zonele de conflict și au nevoie de sprijinul nostru”, este mesajul prefectului Radu Perianu.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Marian spune:

    Dar baiatul ăsta nu luptă? Sau e vreun soi de patron bombardier care o taie strengareste ca sa revină la bine? Altii mor ca proștii luptand cu mâinile goale… Inteleg de femei, batrani si copii dar cu smecheria asta nu sunt de acord. A dat bani la granita? Cum si de ce nu se duce să lupte??? Ce il vaitam atât? Si cum de a ajuns ficx la prefect? 😁

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90