930 x122 grota rece

ijj

FAMILIE SALVATĂ DE JANDARMI ȘI SALVAMONTIȘTI

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 20, un apel la 112 anunța faptul că 3 turiști (o familie), printre care și un minor de 13 ani, se află pe un traseu montan pe creasta sudică din Piatra Craiului și nu mai pot continua deplasarea, fiind epuizați fizic.

Citiți și: Scenariu extrem la Institutul Nuclear! Jandarmii au intervenit în forță

Imediat, spre zona indicată au plecat jandarmi și salvamoniști, care după puțin timp au găsit turiștii și au început coborârea spre localitatea Dâmbovicioara, misiunea încheindu-se cu succes în jurul orei 00.30.

Cei trei turiști au declarat că sunt cazați în stațiunea Peștera, de unde au plecat ieri dimineață, iar după un drum de 13 ore nu au mai putut continua și, văzând că se apropie noaptea, și de teama animalelor sălbatice, au apelat numărul de urgență 112”, transmite Jandarmeria Argeș. (Sursă foto: IJJ Argeș)

Citiți și: Argeș. Mobilizare impresionantă de forțe! Jandarmii, măsuri stricte pentru oameni!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90