NOR CURIER 930X122

Arges

Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

O amplă operațiune desfășurată de DIICOT și Poliția Română a avut loc ieri în țară.

Informații despre subiect, AICI.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Percheziții au fost și în județul Argeș. 

Poliția Județeană a venit cu precizări oficiale 

„La data de 3 aprilie 2024, polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au efectuat 4 percheziții domiciliare în județul Argeș și municipiul București. În trei cauze penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc.

Și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate în cele trei dosare penale, a reieșit faptul că, în perioada 2023 – martie 2024, patru persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc), cristal (3-CMC, drog de mare risc) și alphaPHip (substanță psihoactivă), către consumatori din județul Argeș și municipiul București.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate substanță cristalină de culoare albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc. Ustensile utilizate la porționarea și consumul drogurilor,  telefoane mobile și sume de bani în lei.

 

Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Audierile s-au desfășurat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.

Foto: Descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3