930 x122 grota rece

diicot

DIICOT și Poliția, mega-operațiune! Peste 230 de percheziții în această dimineață!

DIICOT și Poliția, mega-operațiune! Peste 230 de percheziții în această dimineață!

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

La acest moment, în cadrul unei ample operațiuni, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și ai structurilor teritoriale de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează peste 40 de acțiuni operative.

Au loc pentru probarea activității infracționale și destructurarea grupurilor infracționale specializate în comiterea infracțiunilor de:

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

-trafic de persoane,

-trafic de minori,

-trafic de droguri

-criminalitate informatică.

În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare peste 230 de mandate de percheziție domiciliară și 223 de mandate de aducere.

Astfel, sunt desfășurate:

-23 de acțiuni operative pe linia combaterii traficului de droguri, fiind puse în executare 151 de mandate de percheziție domiciliară.

-6 acțiuni operative pe linia combaterii criminalității informatice, fiind efectuate 10 percheziții domiciliare.

-12 acțiuni operative pe linia combaterii traficului de persoane și minori, fiind puse în executare 71 de mandate de percheziție domiciliară.

DIICOT și Poliția, mega-operațiune! Peste 230 de percheziții în această dimineață!

„Perchezițiile efectuate astăzi, 3 aprilie 2024, au scopul de a obține probe despre activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată, pentru tragerea lor la răspundere penală a persoanelor implicate, precum și identificarea bunurilor susceptibile de a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor.”, transmite Poliția Română.

Sursa citată nu oferă mai multe date despre percheziții, cum ar fi localitățile în care au loc.

Însă mai multe date ar urma să vină în cursul zilei.

Foto: Descriptiv/ Video: Poliția Română

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Gheorghe Joe Negut spune:

    dar clanul de contrabanda cu țigări di Ceair când este luat la întrebări?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3