NOR CURIER 930X122

fast food inchis in pitesti

Fast-food din Trivale, închis de poliţiştii locali

În data de 25.01.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, au efectuat multiple controale la restaurantele si barurile situate pe raza municipiului Pitești, având ca scop respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și alte aspecte privind legislația în vigoare.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Urmare controlului, unui agent economic din Trivale i-a fost suspendată activitatea de alimentație publică până la intrarea în legalitate și sancționat contravențional, cu suma de 400 lei, în conformitate cu O.G.99/2000 republicată, acesta funcționând fără a deține autorizație emisă de Primăria Municipiului Pitești, în conformitate cu prevederile Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal.

„Menționăm că, unitatea de alimentație publică (fast-food) a mai fost avertizată anterior, pentru aceeași faptă, fiindu-i stabilit termen de intrare în legalitate. Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, precizează Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3