New Profesional Consult 930 x 122

accident

Femeie izbită de mașină, în Trivale!

Femeie izbită de mașină, în Trivale!

Citiți și: Piteștiul este BLOCAT! Ce a provocat HAOS în trafic!

Update 2:

,,În cursul serii precedente, în jurul orei 19:30, polițiștii Biroului Rutier Pitești au intervenit la un accident cu pieton, ce a avut loc în cartierul Trivale din Municipiul Pitești. O femeie de 63 de ani a fost preluată de un echipaj medical, după ce ar fi încercat să traverseze prin loc nepermis.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Libertății de pe raza localității de domiciliu, având direcția de deplasare str. Calea Drăgășani spre str. Gazului, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a accidentat o femeie de 63 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, fără să se asigure și fără ca în zonă să existe marcaj pietonal., transmite Poliția.

Femeia a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Update 1: Un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat a intervenit de o stradă din cartierul Trivale în cazul unui incident rutier în care a fost rănit un pieton.

A fost vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 63 de ani, care era rănită în zona capului și mai prezenta dureri la piciorul drept.

Pacienta a fost transportată la spital.

Femeie izbită de mașină, în Trivale!

Știrea inițială: Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute în municipiul Pitești.

Eveniementul a avut loc, spun surse ePitești, în cartierul Trivale, în zona Complexului II.

O mașină a dat peste o femeie.

La fața locului au ajuns echipaje medicale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90