Donaris 930 x 122

femeie santajata

Piteșteancă presată să plătească pentru păstrarea secretului pozelor rușinoase

Femeie presată să plătească pentru păstrarea secretului pozelor rușinoase

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Polițiștii din Pitești au reușit o „captură” importantă în cadrul unei investigații complexe legate de șantaj.

Un bărbat de 41 de ani din Galați a fost reținut sub acuzația de șantaj, după ce, conform anchetatorilor, a constrâns moral o femeie să-i remită sume de bani, amenințând-o cu divulgarea unor imagini și informații compromițătoare despre ea.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Inconștiență fatală: beat, fără permis, intră în gard cu ATV-ul. Pasagerul, în stare gravă!

În perioada septembrie – decembrie, suspectul ar fi exercitat presiuni constante asupra victimei, forțând-o să se conformeze cerințelor sale financiare sub amenințarea expunerii publice.

Investigațiile au fost realizate de către Biroul Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Operațiunea de prindere a bărbatului a fost o colaborare între polițiștii din Galați și Pitești. Suspectul a fost identificat și adus la sediul poliției pentru audieri, cu un mandat de aducere.

După colectarea probelor necesare și administrarea probatoriului, la data de 28 decembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Poliția continuă să acționeze ferm împotriva celor care încalcă legea și amenință siguranța și bunăstarea cetățenilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90