930×122 POSADA 5

donare

FEMEILE DIN PSD DONEAZĂ SÂNGE

Luni, 2 noiembrie, mai multe reprezentante ale Organizaţiei de Femei Social Democrate Argeş vor participa la o acţiune de donare de sânge pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti. Femeile social-democrate vor ajunge la Centrul de Transfuzii Sangvine la ora 11.

Citiți și: Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea Casei Comunelor României

„Ceea ce s-a întâmplat în clubul din Bucureşti este de-a dreptul îngrozitor, de neconceput pentru România anului 2015. Este un moment în care trebuie să fim solidari, să fim alături de victime şi de familiile acestora. De asemenea, este momentul în care trebuie ca instituţiile statului să ia măsuri ca astfel de evenimente tragice să nu se mai întâmple niciodată.

La rându-le, agenţii economici trebuie să fie conştienţi de importanţa respectării normelor în vigoare privind prevenirea şi stingerea incendiilor, deoarece siguranţa clienţilor primează în faţa oricărui avantaj material. Suntem alături de părinţii celor decedaţi şi răniţi şi încercăm, prin acţiunea de donare se sânge, să facem ceva concret pentru cei aflaţi în suferinţă.”, afirmă deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş.

Citiți și: Deputat Simona Bucura-Oprescu: Drepturi egale pentru IT-iştii de la stat şi din privat!

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3