930X122 MAIA

alertă

FENOMENE METEO EXTREME ÎN ARGEŞ

Fenomene meteo extreme în Argeş. Administrația Naţională de Meteorologie a emis astăzi un cod galben de ploi şi frig pentru perioada 7 mai, ora 16 – 9 mai 2017, ora 23.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

În intervalul de timp menționat vremea se va răci accentuat, în zonele montane fiind aşteptate chiar ninsori.

Îndeosebi pe parcursul după-amiezelor şi al serilor instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în zonele de deal şi de munte, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

În noaptea de marţi spre miercuri (9/10 mai) şi în cursul zilei de miercuri (10 mai) vremea va deveni rece. Temporar va ploua în jumătatea de sud-est a ţării, la munte precipitaţiile vor fi mixte, iar dimineaţa local se va produce brumă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA