930×122 CAPRA 5

furt

FERIŢI-VĂ DE HOŢI! POLIŢIŞTII VĂ DAU SFATURI UTILE.

Poliţiştii au prins în aceste zile mai multe persoane acuzate că ar fi furat sume de bani şi diverse obiecte din locuinţe ai căror proprietari au lăsat cheile de la intrare chiar sub preş.

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

În aceste condiţii, poliţiştii fac o serie de recomandări pentru toţi cei care pleacă de acasă şi îşi lasă locuinţele nesupravegheate.

Iată care sunt recomandările oamenilor legii:

Citiți și: Hoață cu renume în Timișoara, furt dintr-un hypermarket din Pitești

– la plecarea de la domiciliu, închideţi bine toate căile de acces în locuinţă! Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră! Nu lăsaţi cheia sub preş!
– în cazul în care aţi pierdut o cheie, înlocuiţi imediat încuietoarea sau lacătul; acest lucru este recomandat şi în cazurile de schimb de locuinţă;

– montaţi încuietori rezistente, care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă)!
– nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu! Nu lăsaţi bilete în uşă prin care anunţaţi absenţa de la domiciliu!
– nu ţineţi sume mari de bani şi bijuterii în casă, neasigurate!

– notaţi seriile aparaturii electronice deţinute, astfel încât să puteţi sprijini Poliţia în vederea recuperării acestora în cazul furtului!
– dacă alegeţi să montaţi un sistem de alarmare în interiorul locuinţei dumneavoastră, contactaţi firme specializate în acest domeniu!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA