Donaris 930 x 122

armand călinescu

FIBRĂ DE STICLĂ, TERMOIZOLARE ȘI BECURI LED LA „ARMAND CĂLINESCU”

Autorităţile locale din Piteşti plănuiesc să reabiliteze, începând din acest an, mai multe unităţi de învăţământ din municipiu. Este vorba, printre altele, de colegiile naţionale „Zinca Golescu” şi „I.C. Brătianu” şi de Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

În ceea ce priveşte „Armand Călinescu”, documentaţia pentru evaluarea iniţială a costurilor necesare este gata. În total, estimează autorităţile, ar fi nevoie de aproape 8.315.000 de lei, bani de la bugetul local.

Lucrările de reabilitare vor consta în consolidarea clădirii cu un sistem care foloseşte fibra de sticlă, termoizolare, refacerea instalaţiei electrice, înlocuirea tâmplăriei din lemn cu tâmplărie din aluminiu, reabilitarea finisajelor exterioare şi amenajarea unor rigole pentru preluarea apelor pluviale. De asemenea, se propune introducerea unui sistem de iluminat care să utilizeze becuri de tip led.

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90