NOR CURIER 930X122

LOGISCOOL Pitești

Fii partenerul echipei LOGISCOOL!

Școala LOGISCOOL Pitești va începe un nou semestru din 6 februarie 2023.

„Dacă ești pasionat de lumea tehnologiei și vrei să afli cât mai multe din tainele programării, te așteptăm la sediul nostru din Pitești, strada Basarabiei, nr. 17, cât și online.

Nu știm cum va arăta viitorul omenirii, însă mulți dintre noi își imaginează o fascinantă lume a tehnologiei. Școala noastră vine în întâmpinarea tuturor copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, care vor să învețe limbajul IT și să-și dezvolte abilitățile din spațiul cibernetic.”, transmite LOGISCOOL Pitești.

Nevoia de talente digitale este în continuă creștere în întreaga lume. Mijloacele tehnologice nu mai reprezintă doar accesorii, ci și elemente absolut necesare pentru viitor.

Cunoscând nevoia de talente digitale, LOGISCOOL a reușit să transforme consumatorii de tehnologie în creatori de tehnologie. Dacă viitorul omenirii va fi unul al tehnologiei, atunci LOGISCOOL, academia în care se învață magia IT, este pregătită să te formeze.

LOGISCOOL Pitești dă startul unei noi serii de înscrieri pentru lecțiile DEMO gratuite.

„Beneficiază de această oportunitate pentru o mai bună înțelegere a platformei noastre și bucură-te alături de trainerii noștri și de experiența lor.”, mai transmit reprezentanții școlii LOGISCOOL.

Accesează următorul link https://www.logiscool.com/ro/apply/open-days?location=pitesti și pregătește-te pentru o minunată călătorie în lumea IT.

Pentru înscrierea la cursuri puteți accesa pagina școlii și formularul de înscriere vă este pus la dispoziție cu linkurile de înscriere:

https://www.logiscool.com/ro/register/courses?location=pitesti&type=digital-intro-101

https://www.logiscool.com/ro/register/courses?location=pitesti&type=digital-discovery-111

https://www.logiscool.com/ro/locations/pitesti/courses?type=digital-discovery-121

Informații puteți obține și la numărul de telefon 0739 881 381.

Echipa LOGISCOOL va deveni partenerul tău într-o călătorie inedită!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3