Donaris 930 x 122

Swim For You by Karina Ungureanu

Fii un campion alături de campionii de la Swim For You by Karina Ungureanu!

Fii un campion alături de campionii de la Swim For You by Karina Ungureanu!

Citiți și: Încep înscrierile pentru programul de vară la Swim For You by Karina Ungureanu

Swim For You By Karina Ungureanu face în continuare înscrieri atât la programul babyswim, cât si la grupele de inițiere pentru copii și adulți.

„De ce este bine să practicăm înotul în sezonul rece și de ce noi suntem cea mai bună obțiune pentru dumneavoastră?

Începem prin a vă spune că la noi în echipă <<Campionii Cresc Campioni>>.

Fii un campion alături de campionii de la Swim For You by Karina Ungureanu!

Cât despre beneficiile înotului și cum reușim noi să atingem cât mai multe obiective prin lecția de înot, veți putea afla chiar de pe pagina noastră de Facebook, unde zilnic oferim informații și postăm cum s-au desfășurat lecțiile”, transmit reprezentanții echipei.

Astfel, la Swim For You By Karina Ungureanu  aveți parte de sportivi pregătiți, adevărați campioni care vă vor ajuta să deveniți, la rândul vostru, campioni.

-Guinea Ionuț (Bubu) este cel mai tânăr dintre antrenori, multiplu campion național la înot. Este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Pitești și student în cadrul Facultății de Educație Fizică din Pitești.

-Scarlat Răzvanm de asemenea, a practicat înot de perfomanță, este absolvent al Liceului cu Program Sportiv și totodată, student în cadrul Facultății de Educație Fizică din Pitești.

-Radu Marius, multiplu campion național la înot și absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport.

Fii un campion alături de campionii de la Swim For You by Karina Ungureanu!

-Anca Nicolaescu, multiplă campionă națională, absolventă atât la licența, cât și la master în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din Pitești.

-Bogdan Scarlat, multiplu campion național, internațional, membru al lotului de natație românesc, deține multiple recorduri ale acestui sport.

A luat startul la campionate europene și mondiale și a fost la doar un pas de calificarea la Jocurile Olimpice! A urmat și studiile în cadrul Facultății de Sport din Pitești, atât la licență, cât si la master, fiind absolvent al instituției.

-Karina Ungureanu, după nenumărate titluri naționale, a finalizat facultatea și masterul la Pitești. A studiat și la Centrul național de formare și perfecționare al antrenorilor la București!

Toate aceste rezultate pot fi verificate pe site-urile Facultății si Federației Române de Natație!

Așadar, alegeți să fiți alături de profesioniști!

Fii un campion alături de campionii de la Swim For You by Karina Ungureanu!

Pentru înscrieri, programări, precum și alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Programările se fac telefonic sau printr-un mesaj pe WhatsApp.

0738 193 528 Karina Ungureanu

Facebook Karina Ungureanu-Instructor/Antrenor ÎNOT

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90