NOR CURIER 930X122

filarmonica pitesti

    Film în premieră, la Cinema „București”

    Film în premieră, la Cinema „București

    Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

    Sâmbătă, 12 august 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „My salinger year”, regizat de Philippe Falardeau, în rolurile principale fiind Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth și Seána Kerslake.

    Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

    La sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J. D. Salinger.

    Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descopere pe a ei.

    Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

    Duminică, 13 august 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Falcon lake”, regizat de Charlotte  Le Bon, în rolurile principale fiind Joseph Engel, Monia Chokri, Arthur Igual, Karine Gonthier-Hyndman și Sara Montpetit.

    Bastien și Chloé își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială.

    Prima iubire te va bântui.

    Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

    Film în premieră, la Cinema „București”

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90