Donaris 930 x 122

anaf

FISCUL ORGANIZEAZĂ O ÎNTÂLNIRE DEDICATĂ CONTRIBUABILILOR PITEȘTENI

La sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (de pe bulevardul Republicii din Pitești) va avea loc miercuri, 15 ianuarie 2020, de la ora 12, o nouă întâlnire a specialiștilor Fiscului cu contribuabilii.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

La întâlnire sunt așteptați contribuabilii din Pitești și localitățile învecinate, care vor avea parte de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la obligaţiile declarative cu privire la vectorul fiscal, la calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2020 şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

Vor fi dezbătute şi aspecte cu privire la taxa pe valoarea adăugată (înregistrare, decont TVA, evidenţă) şi noutăţi legislative.

Citiți și: O firmă a dat un „tun” de peste un milion de euro! Anchetatorii au intrat pe fir

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând AICI și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3