Donaris 930 x 122

anaf

FISCUL ORGANIZEAZĂ O ÎNTÂLNIRE DEDICATĂ CONTRIBUABILILOR PITEȘTENI

La sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (de pe bulevardul Republicii din Pitești) va avea loc miercuri, 15 ianuarie 2020, de la ora 12, o nouă întâlnire a specialiștilor Fiscului cu contribuabilii.

Citiți și: ANAF îi roagă pe contribuabili să nu deschidă mail-urile de la [email protected]

La întâlnire sunt așteptați contribuabilii din Pitești și localitățile învecinate, care vor avea parte de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la obligaţiile declarative cu privire la vectorul fiscal, la calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2020 şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

Vor fi dezbătute şi aspecte cu privire la taxa pe valoarea adăugată (înregistrare, decont TVA, evidenţă) şi noutăţi legislative.

Citiți și: Fiscul va avea acces la toate conturile bancare ale românilor, de luni

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând AICI și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441