NOR CURIER 930X122

incendiu arges

Focul a mistuit totul în jur! Casă făcută scrum!

Focul a mistuit totul în jur! Casă făcută scrum!

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

Ieri, în jurul orei prânzului, pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit de urgență la un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Davidești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, flăcările, provenite de la un incendiu izbucnit în apropiere, la vegetație uscată, s-au propagat până la o locuință și au ars-o în întregime.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Daunele sunt majore, arzând o suprafață de aproximativ 40 mp ce cuprindea locuința și aproximativ 10 mp de vegetație uscată.

O femeie a avut nevoie de monitorizarea echipajului SMURD, prezentând un atac de panică.

Focul a mistuit totul în jur! Casă făcută scrum!

ISU Argeș transmite:

,,Pompierii de la Detașamentul Mioveni, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Davidești au acționat pe strada Verdele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Forțele de intervenție, ajunse la locul solicitării, au constatat că flăcările s-au propagat la construcție de la un incendiu izbucnit în apropiere, la vegetația uscată.

Colegii noștri au localizat și lichidat incendiul, iar în urma evenimentului au fost afectate în întregime casa cu suprafața de aproximativă de 40 mp și aproximativ 10 mp de vegetație uscată.

Un echipaj SMURD a monitorizat la fața locului o persoană de sex feminin, care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport la spital”, informează ISU.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90