Donaris 930 x 122

georgescu

„FOCUL LUI SUMEDRU”, ÎN CURTEA ŞCOLILOR ÎN MIOVENI! UN MINISTRU A FOST PREZENT!

Respectând tradiția, Primăria Mioveni, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni au organizat și anul acesta „Focul lui Sumedru”, în mai multe zone din oraș, în special în curtea școlilor.
În jurul focului aprins și supravegheat de autoritățile locale, au fost împărțiți, după tradiție, covrigi și mere copiilor, dar și adulților.
În orașul Mioveni focurile au fost aprinse, începând cu ora 18, în următoarele locuri: Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Școala Gimnazială „Marin Sorescu” Racovița, Școala Gimnazială Racovița de Sus,  Școala Gimnazială Colibași, Școala Gimnazială Făget, Școala Gimnazială Clucereasa, dar și în zona Morii, acolo unde administrația locală a amenajat un parc.
La evenimentul tradițional au participat Ion Georgescu, edilul orașului Mioveni, membri ai administrației locale, dar și Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru cercetare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3