930×122 CAPRA 5

    FOCUL LUI SUMEDRU ȘI HALLOWEEN, INTERZISE ÎN ARGEȘ PRIN HOTĂRÂRE A CJSU

    Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, întrunit luni în şedinţă extraordinară, a hotărât, prin HCJSU nr48 art7, că, “începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș se interzice organizarea și desfășurarea în spații deschise a oricărui eveniment și/sau activitate tradițională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween și altele asemenea, care generează aglomerări de persoane.”

    De asemenea, conform Hotărârii nr 48/19.10.2020, art6, “este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș.”

    Vă amintim că, prin Hotărârea de Guvern 856/14.10.2020, care prelungește starea de alertă, în interiorul localităților se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

    Conform HG856/14.10.2020, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate, dispuse din exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minim 2 metri între mese și și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

    În plus, se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, mese festive, etc) , conform HG 856/14.10.2020.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90