Donaris 930 x 122

facebook

FOLOSEȘTI FACEBOOK? POLIȚIA ROMÂNĂ AVERTIZEAZĂ

Folosești Facebook? Poliția Română avertizează. Poliția Română atrage atenția utilizatorilor rețelei de socializare Facebook cu privire la infracțiunile ce pot apărea în mediul online.

Citiți și: Poliția caută să angajeze din sursă externă!

”Profilurile de Facebook pot fi false și pot ascunde în spatele lor persoane rău intenționate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate și alte atacuri virtuale.

Pentru depistarea unui profil de Facebook fals, Poliția Română recomandă:

Citiți și: Oficial! Se întâmplă ceva pe Autostrada A1!

– Interesați-vă dacă vreuna dintre cunoștinţele voastre comune s-a întâlnit vreodată cu persoana respectivă;
– Cu ajutorul motoarelor de căutare puteți afla detalii despre persoanele care vă solicită prietenia, fiind cu atât mai ușor, atunci când pretinde că a studiat la vreo școală de renume sau are o funcție la o companie cunoscută;
– Examinați fotografiile și albumele cu atenție. O persoană reală va avea de obicei fotografii cu prietenii şi familia şi a făcut comentarii la alte fotografii ale persoanelor cunoscute în legătură cu evenimente la care au participat împreună;
– Observați dacă este etichetat în alte postări ale prietenilor.
Chiar dacă este o persoană reală, nu trimiteți niciodată fotografii personale celor pe care nu îi cunoașteți.”, este mesajul transmis de Poliția Română. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3