930×122 CAPRA 5

politia arges

Forţe de ordine suplimentate în Argeş, ca măsură de siguranţă de Bobotează şi Sf. Ion

Aproximativ 50 de poliţişti argeșeni acționează, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, de Bobotează şi de Sfântul Ioan Botezătorul, anunţă IPJ Argeş.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Astfel, peste 350 de poliţişti, dintre care 250 de ordine publică, 70 de la structurile rutiere şi 30 de la alte structuri, asigură, în perioada 6 – 7 ianuarie a.c., alături de celelate structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru desfăşurarea, în siguranță, a manifestărilor din aceste zile.

Modul de acțiune va fi unul predominant preventiv, însă, dacă vor fi constatate încălcări ale legii, fiecare situație va fi supusă unei evaluări individuale și vor fi aplicate sancțiunile care se impun.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Polițiștii rutieri argeșeni sunt prezenți pe toate drumurile din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respecta regimul legal de viteză, și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii au în vedere și zonele lăcașelor de cult, zonele turistice de pe raza județului Argeș, dar și manifestările religioase și cultural artistice organizate în această perioadă, unde se acționează pentru fluidizarea traficului, gestionarea afluxului de persoane și respectarea prevederilor legale.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș sfătuieşte cetăţenii care intenţionează să participe la aceste manifestări să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale, să evite conflictele de orice natură și, nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Oprea maria spune:

    Poliția nu mai este respectată ca înainte cat sunt în activi sunt mâna în mâna cu infractorii, aproape ca sunt mai infractorii decât în civil ,s au recrutat si cu 8 clase pt a fi un polițist în comune. Pt ca se pasionează la 45 ani

  • Oprea MARIA spune:

    Poliția la aiazma? Doamne fereste noaptea prin sate unde mișună hoti,la oraș drogați, hoții de buzunare,……volatori toți infractorii. Dar politică de pensionare au scos din sistem polițiști cu experiență și au angajat niste nulități aroganți,incompetenți, nepregătiți și în același timp infractori pt ca daca au ajuns în poliție asi permit orice.Actuala poliție este o rușine oameni nu i mai respectă si nu mai au încredere în poliție.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3