EcoMoto 930×122

consiliul judetean arges

Fost inginer la Dacia, pregătit se dea în judecată Consiliul Judeţean Argeş

Fost inginer la Dacia, pregătit se dea în judecată Consiliul Judeţean Argeş.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Ing. Ion Dumitrache este „corespondentul” nostru cu privire la starea drumurilor judeţene de ceva vreme. Fost angajat al DACIA (pensionat în urmă cu 8 ani), Ion Dumitrache ne transmite că se luptă de 6 ani cu „morile de vânt” ale CJ Argeş, pentru asfaltarea unui drum judeţean. Concret, este vorba despre DJ 731 D (foto), despre care ePiteşti a mai relatat AICI.

 

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

 

Ion Dumitrache: „Este o luptă de 6 ani cu acest CJ Argeş care ne-a răspuns de fiecare dată altceva, nimic concret”. Inginerul ne-a transmis mai multe documente prin care dovedeşte că s-a adresat în repetate rânduri autorităţilor judeţene, însă – spune acesta – nu a primit răspunsuri clare.

 

 

PRECIZĂRI

„Istoric asfaltare drum județean DJ731 D. Din anul 2016 un grup de cetățeni din Satul Valea Nandrii Com Dărmănești Jud Arges au făcut numeroase petiții la Ministerul Transporturilor și la Consiliul Județean Argeș sa asfalteze 3,5 km numai în sat. O parte din petiții și o parte din răspunsurile date de CJ Arges le găsiți anexate in această postare in ordinea datelor când au fost întocmite.

 

 

Ultimul răspuns dat de CJ Arges pe 14 februarie 2022 este tot incoerent spune că în o primă etapă va asfalta 1,75 km și pe măsură ce vor avea fonduri continua lucrarea, nu precizează însă nimic clar de unde ia bani daca nu sunt prevăzuți în buget (poate aproba o rectificare), de unde începe să asfalteze cei 1,75 km și când astfel de documente care s-au bătut cap in cap au fost elaborate de CJ Arges din 2016 până în prezent. Citiți cu mare atenție ce răspunsuri a dat CJA locuitorilor din Valea Nandrii: Ion Dumitrache, Ionuț Calaman, Elena Roxana Stoica, Ion Lungu, Grigore Elena Amalia, care au făcut petiții din 2016 până în prezent.

Dosarul este complet, mai avem încă răbdare să vedem dacă măcar se vor apuca sa asfalteze cei 1,75 km promisi anul acesta, in caz contrar echipa care a întocmit petițiile va da în judecată CJA […].”, a mai precizat ing. Dumitrache şi pe pagina personală de Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90