NOR CURIER 930X122

drum județean

Argeș: Drum județean dezastru

Așa arată DJ 731 D care trece prin Valea Nandrii, localitatea Dărmănești. Un cititor ne-a trimis mai multe imagini în care se observă starea deplorabilă a drumului. Acesta ne-a precizat că autoritățile județene au efectuat o vizită de lucru cu privire la asfaltarea acestui drum încă din 2020 (pe vremea când președinte era dr. Dan Manu), însă până acum nu s-a efectuat nicio lucrare.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

 

Citiți și: Video: Drum important din judeţ, un COȘMAR. Şefii CJ Argeş cântă prohodul până în 2023

Ion D.: „De 6 ani ne rugăm să asfalteze 3,5 km de drum județean DJ731 D care trece prin sat Valea Nandrii, Com Dărmănești. CJ Argeș ne- a mințit vreme de 4 ani.  Am făcut numeroase petiții la ei, la Ministerul transporturilor și degeaba – au promis și nu au făcut nimic. Am chemat televiziunea să facă un reportaj  – nu vrea ca să nu deranjeze autoritățile […].  Am fost și în audiență la CJ Argeș, doar au promis.”

 

Drumul județean DJ 731 D trece prin localitățile Miceşti – Purcăreni – Valea Nandrii – Găneşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Haiducu spune:

    Ăsta e parfum! Să mergeți pe dj 731 e: Pitești-Babana -Rachitele-Cocu! Acolo cratere lunare !

  • Georgică spune:

    La fel arată și DJ 703 B , Morărești -Uda -Vedea ! Mai nou pe acest drum se trag lemne dintr-o expluatare forestieră ! CJ Argeș doarme !

  • Tiberiu S. spune:

    Pai cine sa se ocupe RAJD Argeș? când acolo totul este politic și pe interese și afinități :vedeți cine conduce instituția și va lămuriți.

  • Stoica spune:

    Județul Argeș are cele mai proaste drumuri DIN ROMINIA!

  • mocanu spune:

    La fel DJ 703a CERBU – POIANA LACULUI ,CJ nu aude nu vede , este dezastru , trezitiva oameni buni la realitate .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3