Donaris 930 x 122

căteasca

UN DRUM JUDEȚEAN VA FI MODERNIZAT PE RAZA A 2 LOCALITĂȚI

Un drum județean va fi modernizat pe raza a 2 localități. Drumul județean 703B va fi modernizat pe o lungime de 7,416 kilometri, între Șerbăneşti (DJ 659) și Siliştea (între km 70+410 și 77+826), potrivit CJ Argeș.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În ședința sa în plen de ieri, Consiliul Județean a aprobat devizul general actualizat pentru lucrări.

Conform proiectului, valoarea investiției se ridică la 12.583.098 de lei. Proiectul se derulează prin PNDL, ca urmare a unui contract încheiat în 2017 între Județul Argeș și Ministerul Dezvoltǎrii Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Lucrările ar urma să se facă pe raza comunelor Rociu și Căteasca.

“După încheierea contractelor de achiziţie, precum şi a actelor adiţionale la acestea dacă este cazul, beneficiarii actualizează corespunzător devizul general, îl aprobă prin hotărâre de consiliu local/judeţean şi îl transmit Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, însoţit de contractele de achiziţii publice şi actele adiţionale, după caz”, se precizează în proiect.

Termenele de execuție urmează să fie stabilite, fiind condiționate acum de evoluția pandemiei de coronavirus. Potrivit CJ Argeș, luna viitoare (aprilie 2020) va fi efectuată procedura de predare a amplasamentului către constructor pentru demararea lucrărilor. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3