Donaris 930 x 122

drum județean

VESTE MULT AȘTEPTATĂ: DRUM BUN CĂTRE POIANĂ

Veste mult așteptată: Drum bun către Poiană. Regia Autonomă Județeană de Drumuri va începe în perioada următoare (la o dată care va fi stabilită) o investiţie mult aşteptată.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Este vorba de reabilitarea şi modernizarea, din fonduri proprii, a drumului judeţean 679 D (Malu (DJ 679) – Colţu – Ungheni – Recea – Negraşi – Mozacu), în Negraşi.

De ce este important acest drum? Pentru că pe el se ajunge la celebra Poiană a Narciselor din Negraşi, acolo unde an de an sute de persoane vin să admire un spectacol al florilor unic în România. Poiana este declarată monument al naturii.

Citiți și: Minune: Un drum județean din Argeș a fost asfaltat!

Lucrările vor viza o lungime de 5 kilometri din DJ 679 D.

Consiliul Judeţean informează că în acest an se va axa mai mult pe drumurile din sudul Argeșului, zonă care stă foarte prost din punct de vedere al infrastructurii rutiere. De altfel, starea drumurilor în Argeș este în general dezastruoasă (un exemplu, AICI).

În anii anteriori, Argeșul era cotat ca fiind județul cu cele mai proaste drumuri din întreaga țară (detalii, AICI). Din păcate, lucrurile nu s-au schimbat radical în bine. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3