930×122 POSADA 5

cocu

(VIDEO) ARGEȘ: AICI ÎȚI RUPI MAȘINA!

Situația foarte proastă a drumurilor județene din Argeș continuă să ne fie semnalată de șoferi. Astăzi, drumul județean Sămara – Băbana – Răchițele de Sus – Cocu.

Citiți și: Un sat din Argeș este – „din toate punctele de vedere” – european

Potrivit unei cititoare a publicației noastre, tronsonul care trece prin comuna Cocu arată sub orice critică. Vinovați, în opinia cititoarei, sunt primarul comunei, Gheorghe Țucă, și liderii administrativi ai județului.

”Mulțumim domnului primar că a trecut acest drum de la comunal la județean! Dacă înainte nu-și dădea interesul să întrețină drumul, eventual să-l asfalteze, acum pot spune că s-a ales praful! De la un capăt la celălalt, comuna este praf și pulbere din toate punctele de vedere!”, reclamă ea. Sesizarea pe care am primit-o pe adresa redacției este însoțită și de imagini, despre care argeșeanca precizează că au fost filmate duminică, 4 februarie 2018: 

Citiți și: Lucrări pe un drum din Argeș. Se circulă alternativ

DRUM JUDEȚEAN – COCU, ARGEȘ

Posted by EPitești Argeș on Dienstag, 6. Februar 2018

Amintim că în urmă cu două săptămâni o reclamație similară, referitoare la un alt drum județean aflat într-o stare deplorabilă, ne-a venit din partea unei cititoare din comuna Negrași (detalii și imagini, AICI).

Consiliul Județean Argeș și președintele instituției, Dan Manu, sunt complet depășiți de realitatea din teren, nefiind în stare să rezolve problema infrastructurii rutiere.

Ne puteți trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail [email protected], dar și pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90