New Profesional Consult 930 x 122

Dan Manu

(VIDEO) SCANDALOS! PRIVIȚI CE DRUM DE GROAZĂ AVEM ÎN ARGEȘ!

În anul 2018, în Argeș nu putem vorbi despre infrastructură rutieră la standarde europene. Rar găsești câte un drum civilizat în județ, iar acolo unde există, meritul este, în principal, al administrațiilor locale.

Citiți și: Argeș: Drum județean dezastru

Argeșul are o rețea de drumuri județene de aproape 1.200 de kilometri, drumuri care se află în administrarea Consiliului Județean (CJ).

În anii anteriori, Argeșul era cotat ca fiind județul cu cele mai proaste drumuri din întreaga țară (detalii, AICI). Din păcate, lucrurile nu s-au schimbat în bine.

Citiți și: VIDEO: DRUM DE BELEA PE LA CORNUL VÂNĂTORULUI. ȘOFER: „UN CALVAR! NE RUPEM MAȘINILE”

Cititorii publicației noastre continuă să ne semnaleze realitățile alarmante cu care se confruntă zilnic din punct de vedere al infrastructurii rutiere. Imediat după publicarea unui material în care am prezentat starea jalnică a unui drum din comuna Moșoaia (amănunte, AICI), o argeșeancă ne-a sesizat o altă problemă.

De această dată este vorba despre un drum județean care leagă satul Buta al comunei argeșene Negrași de comuna Teiu. ”Avem nevoie de ajutor! Conducerea Primăriei ne promite de ani de zile că se va repara drumul. Sperăm să se facă ceva!”, ne spune cititoarea.

Mesajul este însoțit de imagini despre care argeșeanca precizează că au fost filmate zilele trecute. Vă vine să credeți că în secolul XXI, într-o țară a Uniunii Europene, mai poate exista un asemenea drum catastrofal?

Responsabil este Consiliul Județean Argeș, condus de Dan Manu (foto). În vara lui 2016, președintele instituției se lăuda cu darea în folosință a stației de asflat de la Căteasca, stație care ar fi urmat să producă asflat pentru drumurile aflate în subordinea Consiliului Județean și nu numai.

Anii trec, promisiunile se uită, iar de suferit au locuitorii acestui județ. Asfaltăm și noi ceva, domnule Manu?

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail [email protected], dar și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3