930×122 CAPRA 5

florea ene

JALNIC! „PRIMARUL ÎȘI BATE JOC DE OAMENI!”

Locuitori ai comunei argeșene Moșoaia, administrată de ani buni de primarul PSD Florea Ene, au, din nou, un mare motiv de nemulțumire.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

După ce în noiembrie anul trecut un cititor al publicației noastre ne-a semnalat, revoltat, că anumite zone din comună au ajuns să arate ”ca un sac de gunoi” (detalii, AICI), astăzi un alt cititor ne reclamă felul în care arată pe timp de iarnă un drum din satul Smeura.

”Sat aflat la 2 kilometri de Pitești! Deszăpezire zero, găuri și bălți cât cuprinde! Primăria deja își bate joc de cetățenii din banii cărora funcționează! Primarul Ene Florea își bate joc de oameni, de copii, de bătrâni!”, se arată în mesajul scris primit de ePitești pe adresa redacției.

Citiți și: Accident grav lângă Pitești! Două persoane sunt rănite

Mesajul este însoțit de fotografii doveditoare, despre care autorul precizează că au fost făcute luni, 22 ianuarie 2018.

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3