Posada 930 x 122

florea ene

ORIBIL! AȘA ARATĂ O COMUNĂ DIN ARGEȘ CU PRIMAR PSD

Oribil! Așa arată o comună din Argeș cu primar PSD. Ca ”un sac de gunoi”, așa ne descrie un cetățean felul în care au ajuns să arate anumite zone din Moșoaia, comună administrată de primarul PSD Florea Ene. În fotografiile pe care le-am primit de la cititorul nostru se văd maldăre de gunoaie, realitate monstruoasă pentru o localitate europeană din secolul al XXI-lea.

Citiți și: DEBANDADĂ ÎN RĂZBOIENI

Potrivit cititorului ePitești, de aproximativ o săptămână de când au fost ridicate pubelele de gunoi special amenajate în țarcuri în satele Smeura și Hințești, zonele respective s-au transformat ”într-un mare sac de gunoi al Argeșului.”

Oamenii continuă să arunce deșeurile în locurile care înainte erau special amenajate în acest sens, iar câinii le împrăștie peste tot.

Citiți și: SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ ÎN ZONA BIJUTERIA TEILOR

Vinovată de această situație, susține cititorul, este conducerea Primăriei Moșoaia, care a înlăturat pubelele și nu ia de urgență măsuri pentru salubrizare.

Le reamintim cititorilor noștri că pot transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066