930 x122 grota rece

drum

Minune: Un drum județean din Argeș a fost asfaltat!

Minune: Un drum județean din Argeș a fost asfaltat!

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Recent, au fost finalizate lucrările de asfaltare pe Drumul Județean 704E Bascovele – Ursoaia din comuna Cotmeana, pe o lungime de 4,5 kilometri.

DJ 704E Bascovele- Ursoaia este primul drum modernizat cu fonduri obținute în urma deschiderii unui credit de către Consiliul Județean.

Citiți și: Un nou drum de mare viteză se construiește! Va avea 230 de km!

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 19,6 milioane lei cu TVA, în această sumă intrând, pe lângă execuție, și partea de proiectare și asistență tehnică.

Minune: Un drum județean din Argeș a fost asfaltat!

Lucrările executate au cuprins și accesul la proprietăți, un zid de sprijin în lungime de 20 de metri, 6 podețe noi plus repararea a alte 16 existente, șanțuri betonate, rigole carosabile și parapet metalic semigreu, iar acum avem un drum la standarde europene.

,,A fost o lucrare complexă care a necesitat lucrări de artă costisitoare, dar considerăm că acest drum care poate a fi o alternativă la ceea ce înseamnă drumul național Pitești- Râmnicu Vâlcea.

Știu, avem de muncă la acest capitol, într-un fel de înțeles având în vederea că rețeaua de drumuri județene pe care le avem în administrare are o lungime de 1200 de kilometri, cu o treime mai mult decât media națională din celelalte județe.

Capacitatea noastră de a face cât mai multe drumuri ține și de puterea financiară pe care o avem la un moment dat, de banii pe care îi putem investi ținând cont de faptul că noi, cei din Consiliu Județean, avem și alte investiții în derulare în ceea ce înseamnă cultură, zona de protecție socială și spitale.

Cu toate acestea, cu speranța că și anul viitor vom fi capabili să alocăm o sumă cât mai mare din bugetul consolidat al județului Argeș, sperăm să avem forța să facem cât mai multe drumuri la nivel european în județul Argeș, așa cum am făcut în ultimii trei ani!”, transmite Ion Mînzînă.

Sursă foto: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Gogu spune:

    Pentru portiunra de Ev Mediu, Vernesti – Cepari nu se gadesc câțiva lei. In Arges se repara drumuri asfaltate in fiecare an dar unde nu sunt asfaltate inainte de alegeri nitica piatra si o nivelare. Am vazut in comuna Bradulet in drum asfaltat lat de 2 m pentru cateva case de potentati din Bucuresti, drumul din Gales unde sunt jumatate din locuitorii satului nu merita asfalt.

  • Minca marian spune:

    evident ca a fost executat impecabil de firma lui Petrișor visan

  • MARIHOȚISUNTETI spune:

    Băăă, faceti ceva cu DN67B(Pitesti-Dragășani) ! Nu va este rusine ? Sta podul acela rupt din Poiana Lacului, de mai bine de 8 ani. Va laudati cu 4 km de asfalt in 30 de ani. In schimb cumparati statii la 40000 de euro bucata. Rusiiiineeeeeeee !

  • Robert spune:

    Minune ziceti ?Mai usor cu minunea pe scari !
    Uitati-va un pic pe harta (google): din DJ704E , cei 4,5 km reprezinta cam cat pana la genunchiul broastei ! In mai, taica google ne arata asfalt pana la Negesti. Acum s-a mai adaugat ceva pana la Ursoaia. Dar mai sunt cred ca mai mult de 30 de km ramasi de asfaltat (moderrnizat de fapt) din acest DJ (care da in DJ678A, capatul vestic fiind asfaltat ). Si ca acesta, cam la fel cu tot ce mai este judetean, la vest, pana la limita cu Valcea si Olt.

  • Robert spune:

    Rectific : DJ704E asfaltat intre Ursoaia (DN7) si Negesti cf. google (mai 2023) si- la zi acum cf. articol – pana la Bascovele. Mai ramane de modernizat portiunea Bascovele – Dragolesti – Bunesti – Pielesti – Ceauresti (DJ678A), cca 12 km.Capatul din Ceauresti este deja asfaltat, cum am mentionat, pe cca. 1 km

  • Gigi Ionescu spune:

    Acești snapani di cj Argeș împreună cu gașca lor mafiota își fac de cap făcând lucruri de mântuială prin încredințarea acestor lucrări către firmele de casa ale psd ( de fapt către sponsorii acestui partid putred de corupție).
    Sa speram ca va veni vremea când Smântână și cu clica lui de tip mafiot vor plăti pentru devalizarea acestor bani publici asa cum au plătit și alți din acest partid de hoți…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3