930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

UPDATE – MANU, UN NOU REPROȘ LA ADRESA LUI SOARE/PREFECTUL ÎI RĂSPUNDE

UPDATE ORA 14:50: Chestionat de presă, prefectul Emanuel Soare răspunde: “Nu comentez diversele vorbe din spațiul public. Nu au fost solicitări din partea niciunui membru CJSU. Nu a fost cazul să îl întrunim. Măsurile de distanțare socială trebuie respectate de toți. Am în vedere protejarea sănătății persoanelor cu rol cheie în combaterea epidemiei de coronavirus.

Citiți și: Argeș: Un nou consilier județean

Informațiile privind situațiile cu care se confruntă județul sunt publice și comunicate permanent de către Instituția Prefectului. Orice membru CJSU are acces la informațiile despre situația actuală de la CJCCI, centrul operațional care implementează măsurile (…)

Am avut ieri o discuție punctuală cu dl. președinte, timp de 30 de minute. Comunicăm ori de câte ori este nevoie. Nu sunt blocaje în acest sens”.

Citiți și: Consiliul Județean Argeș angajează

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 12

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, îi reproșează prefectului Emanuel Soare că nu a mai convocat de o lună încoace Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

„De o lună de zile, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu s-a mai întrunit. În opinia mea, este un lucru grav, pentru că într-o situație de criză cum suntem acum, de urgență, acest Comitet Județean trebuia să se întrunească de mai multe ori, chiar de mai multe ori pe zi, de câte ori este nevoie.

(…) Am vorbit cu domnul prefect luni. L-am invitat și l-am rugat să declanșeze procedura, care îi revine ca președinte al Comitetului, să facă o ședință săptămâna aceasta. Este posibil ca mâine sau poimâine să aibă loc acest lucru”, a afirmat Dan Manu într-o conferință de presă organizată astăzi la CJ.

Relația dintre Dan Manu (care este și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – CJSU) și Emanuel Soare este una tensionată, disputa dintre cei doi amplificându-se după schimbarea Sorinei Honțaru de la conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) (amănunte). (Foto: Arhivă – descriptiv) 

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3