SMART KIDS 930X122

coronavirus

PREFECTUL SOARE, REACȚIE DUPĂ ATACUL LUI DAN MANU

Emanuel Soare, prefectul județului Argeș, a transmis cu puțin timp în urmă un comunicat de presă: “Este timpul să ne îndreptăm coloana și să ne aducem aminte de valorile fundamentale care construiesc caracterul unui om: cinstea, integritatea, moralitatea, onoarea. Caracterul definește omul, gândurile, deciziile și faptele sale.

Citiți și: Argeș: Prefectul, ordin pe unitate! Vrea să știe tot!

Am acceptat numirea ca prefect pentru a face treabă, pentru a îndrepta lucrurile în societatea argeșeană, pentru a elimina corupția din instituțiile publice, pentru a fi un exemplu pentru noua generație. Nu am venit aici pentru a fura, pentru a minți, pentru a face șmecherii. Nu am interese ascunse, nu țin la funcții, privilegii sau imagine publică.

Toate deciziile pe care le-am luat în calitate de prefect al județului Argeș au avut la bază aceste principii de viață în care cred și care mă definesc.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Nu voi tolera niciodată politicienii duplicitari, mincinoși, corupți, hoți. Nu îmi vor fi prieteni și nu vom împărți spațiul personal sau social.

Voi lua toate măsurile necesare, indiferent cât de dure vor fi, indiferent pe câți dintre politicienii – descriși mai sus – voi enerva, indiferent cât de mulți oameni corupți și înșurubați în funcțiile publice voi deranja.

Mă aștept la atacuri din partea celor care nu înțeleg gravitatea timpurilor pe care le trăim sub semnul acestui virus periculos, care nu doresc binele județului, care nu doresc să se implice, trup și suflet, în găsirea celor mai bune soluții, care nu au făcut nimic remarcabil în cariera publică și în funcțiile pe care le dețin.

Vă asigur, însă, că nu voi da înapoi, nu mă voi lăsa intimidat, nu voi lua în seamă amenințările primite, pentru că știu că măsurile sunt drepte și ne vor proteja pe toți.

Împreună vom reuși să trecem peste această mare provocare. Un Paște liniștit, cu lumină din interior, în izolare, dar uniți!”

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, l-a criticat aseară pe prefect, după demiterea Sorinei Honțaru de la conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) (AICI, subiectul pe larg).

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90