Donaris 930 x 122

consiliul judetean

SECTOR DE DRUM DE MILIOANE ÎN ARGEȘ

Consiliul Judeţean Argeş a finalizat documentaţia pentru proiectul de modernizare a unui tronson de 3,2 kilometri din drumul judeţean 703 Morăreşti – Cuca – Ciomăgeşti, în comuna Cuca.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

În expunerea de motive, inițiatorul atenționează că acest sector de drum are fundaţie din material pietros, cu stare de viabilitate medie şi rea. De asemenea, acostamentele din pământ sunt înierbate şi înălţate, fapt care favorizează stagnarea apei pe partea carosabilă. Sistemul pentru scurgerea apelor pluviale este deficitar din punct de vedere tehnic, ca urmare a colmatării şanţurilor şi a lipsei podeţelor.

Valoarea investiţiei este estimată la 7.730.000 de lei, inclusiv TVA. Lucrările de modernizare vor începe după parcurgerea etapelor de achiziţie publică prevăzute de lege, termenele de execuție urmând să fie stabilite după desemnarea constructorului.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

DJ 703 Morăreşti (DN 7) – Cuca – Crivăţu – Lăunele de Sus – limita cu județul Olt are o lungime totală de aproape 23 de kilometri, dintre care, potrivit Consiliului Județean Argeș, doar 15,4 kilometri sunt modernizaţi. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90