Donaris 930 x 122

consiliul judetean

UN DRUM JUDEȚEAN VA FI MODERNIZAT PE RAZA A 3 LOCALITĂȚI

Drumul județean 731D (drum cu două benzi) va fi modernizat pe o lungime de 12,224 de kilometri, între km 7+450 și 19+674, potrivit CJ Argeș.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

În ședința sa extraordinară în plen de astăzi, Consiliul Județean va aproba documentația tehnică (faza D.A.L.I.), devizul general și indicatorii tehnico-economici.

Conform proiectului, CJ va aloca pentru această investiție 41.940.732, 16 lei.

Citiți și: Peste 70.000.000 € pentru un drum județean!

Lucrările ar urma să se facă pe raza comunelor Coșești (satul Jupânești), Dârmănești (satul Valea Nandrii) și Pietroșani (satul Gănești).

Ar urma să fie amenajate și 51 de drumuri laterale și 668 de căi de acces către proprietăți, cu podețe tubulare.

“Starea tehnică actuală a drumului nu satisface nici măcar cerințele unui trafic foarte ușor. În extravilanul localităților, starea tehnică a drumului nu permite circulația autoturismelor, întrucât, în perioadele cu ploi și ninsori, ornierajele create în lungul drumului depășesc adâncimea de 20 de cm”, se arată în expunerea de motive.

Termenele de execuție urmează să fie stabilite ulterior desemnării, prin licitație, a constructorului. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90