New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

DRUM DE (MULTE!) MILIOANE ÎN ARGEȘUL ROȘU

Drum de (multe!) milioane în Argeşul roșu. Unul dintre cele mai importante drumuri judeţene, care leagă centrul de sudul Argeşului, va fi, în sfârșit, reabilitat. Nu vă bucurați, însă, prea devreme: până la începerea lucrărilor mai e de așteptat.

Citiți și: Argeș. Peste 5.000.000 € pentru modernizarea unui drum județean

Consiliul Judeţean Argeş a lansat licitaţia în SEAP pentru execuţia lucrărilor de modernizare a drumului judeţean 703 B, drum care leagă comunele Morăreşti şi Uda.

Investiţia se va desfăşura pe o lungime de doar circa 3 kilometri, pe raza localităţii Uda.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

Suma pusă la bătaie pentru acest proiect este impresionantă: peste 7.300.000 de lei, fără TVA.

Firmele interesate să participe la licitaţie au termen de depunere a ofertelor tehnice şi de preţ data de 12 septembrie anul curent. Ulterior, va urma perioada de evaluare a ofertelor şi, dacă nu vor exista contestaţii, declararea unei firme câştigătoare care să execute lucrările. Abia atunci vom cunoaște și termenele de execuție.

Amintim că Argeșul, „mulțumită” „strălucitoarei” administrații sufocată de PSD-ul roșu (partid care, sub diverse denumiri, conduce neîntrerupt județul din 1990 încoace), era cotat județul cu cele mai proaste drumuri din țară (amănunte, AICI). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90