930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

DRUM DIN SUDUL ARGEȘULUI, ÎN REABILITARE

Drum din sudul Argeșului, în reabilitare. Un drum din zona de sud a Argeşului va intra în lucrări de reabilitare şi modernizare, cu bani de la Consiliul Judeţean.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Este vorba de drumul judeţean 703 B, pe ruta Costeşti (din DN 65A) – Şerbăneşti (până în DJ 659). Lucrările vor fi făcute pe o lungime de 8,5 kilometri, pe raza localităţilor Costeşti şi Rociu.

Investiţia va începe după ce va fi desemnat un constructor prin licitaţie. Pentru moment au fost alocați 106.000 de lei, fără TVA, pentru proiectare şi asistenţă tehnică.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

Drumurile din sudul Argeşului sunt printre cele mai proaste din întreaga infrastructură rutieră a județului, deoarece ani la rând în zonă nu s-au făcut investiţii majore de reabilitare, ci doar cârpeli. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90