930X122 MAIA

adr

ARGEŞUL ÎȘI (RE)FACE DRUM CU MILIOANE DE EURO

Argeșul își (re)face drum cu milioane de euro. O investiţie importantă cu bani europeni va demara în acest an în județul Argeş, asta dacă, desigur, nu vor apărea piedici în procedura de achiziţie publică aferentă.

Citiți și: Argeș. Peste 2 milioane € pentru asfaltarea a 3,4 km de drum județean

Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, a fost astăzi în Piteşti şi a anunţat că la finalul lunii februarie sau cel mai târziu în martie 2019 va fi semnat contractul de finanţare pentru lucrările de modernizare a drumului judeţean 503, pe ruta limita cu județul Giurgiu – Slobozia – Rociu – Oarja – Cătanele.

Lungimea porțiunii de drum care va fi reabilitată în județul Argeş este de 42,5 kilometri. Valoarea proiectului se ridică la peste 90.000.000 de lei (circa 19.300.000 de euro).

Citiți și: Video: Drum important din judeţ, un COȘMAR. Şefii CJ Argeş cântă prohodul până în 2023

Consiliul Judeţean Argeş, vă reamintim, a lansat recent licitaţia și în vederea achiziționării serviciilor de dirigenţie de şantier pentru un alt proiect de infrastructură rutieră finanţat tot cu bani europeni.

Este vorba de reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean 504, de la limita cu judeţul Teleorman până la intersecţia cu DN 65A (Pitești – Roșiorii de Vede), în satul Vulpeşti (comuna Buzoești).

Lucrările vor fi făcute pe raza comunelor Popeşti, Izvoru, Recea şi Buzoeşti, pe o lungime de aproape 26 de kilometri.

Pentru serviciile de dirigenţie de şantier, Consiliul Judeţean a pus la bătaie 504.335 de lei, fără TVA. Valoarea totală a proiectului este de 82.687.000 de lei, adică aproximativ 17.750.000 de euro. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA