NOR CURIER 930X122

aplicatie

Funcție nouă în aplicația WhatsApp

Utilizatorii WhatsApp pot opta pentru ştergerea automată a mesajelor

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Populara aplicaţie de chat Whatsapp, deţinută de Meta, lansează oficial funcţia de ştergere automată a mesajelor, pe care a testat-o în ultimele luni, anunță Adevarul.ro

Aceasta permite utilizatorului să aleagă o anumită perioadă de timp după care mesajele să fie şterse automat.

Citiți și: WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane!

Noua opţiune poate fi activată pentru toate mesajele individuale (nu mai trebuie activată individual pentru fiecare chat în parte) şi oferă noi intervale de timp după care să se realizeze ştergerea.

Dacă până acum ştergerea automată se putea face doar după şapte zile, utilizatorii pot alege acum ca aceasta să aibă loc şi după 24 de ore sau 90 de zile. Noua opţiune poate fi activată de la Settings > Account > Privacy > Default message timer.

După activare, funcţia de ştergere automată va afecta doar chat-urile noi şi nu va putea fi folosită şi pentru grupurile de discuţii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3