930×122 CAPRA 5

elevi

Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Doi elevi au fost jefuiți, în cursul zilei de ieri, lângă o școală din Budeasa.

Un bărbat de 55 de ani, din județul Olt, a sustras două ghiozdane în care se aflau bunuri personale și rechizite.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

,,În ziua de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale) și au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din comuna Optași-Măgura, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 02 aprilie a.c., în timp ce se afla în localitatea Budeasa, ar fi sustras, din aproprierea unei unități de învățământ, două ghiozdane în care se aflau bunuri personale și rechizite.”, transmite Poliția Argeș.

Bunurile au fost recuperate și urmează să fie restituite persoanelor vătămate.

Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

De asemenea, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90