New Profesional Consult 930 x 122

furt

FURT ȘI COMPLICITATE LA FURT. PATRU TINERI AU FOST REȚINUȚI

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și complicitate la furt, şi au reţinut joi un tânăr de 21 de ani, din Pitești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 20 august a.c., cel în cauză, împreună cu alți doi tineri, de 19 ani, din Lunca Corbului, respectiv 20 de ani, din Pitești, ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Piteşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

„Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, trei în ziua de 26 august a.c. și una în ziua de 30 august a.c., pe raza localităților Lunca Corbului și Pitești, iar în urma acestora au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase și mai multe mijloace de probă”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

În această fază a cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

În ziua de 31 august a.c., tinerii de 19 ani, respectiv 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior aceștia fiind cercetați sub măsura controlului judiciar.

În ziua de 01 octombrie a.c., după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și tânărul de 21 de ani,  din Pitești, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descriptiv FB Poliția Română

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90