Donaris 930 x 122

mioveni

Gală de box profesionist la Sala Sporturilor Mioveni

Jandarmii argeșeni vor fi prezenţi pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Gala de box profesionist ”Romanian Boxing Night”, care va avea loc astăzi, 05 mai 2023, începând cu ora 20.00, la Sala Sporturilor Mioveni.

Citiți și: Argeș. Un nou medic cardiolog. Pasiune, dragoste pentru oameni și devotament

Jandarmeria Argeș transmite:

„În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în arenă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în Sala Sporturilor Mioveni se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Accesul publicului se realizează pe bază de bilete sau invitații, începând cu ora 18.30.

Citiți și: Un Spital special din Argeș angajează!

Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

– deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;

– afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

– accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;

– aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.”

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3