930×122 CAPRA 5

amenzi

GĂȘTILE DE CARTIER, ÎN VIZORUL POLIȚIEI LOCALE

Găștile de cartier, în vizorul Poliției Locale. Poliția Locală Pitești organizează în continuare acțiuni ce vizează tulburarea liniștii și a ordinii publice și consumul de băuturi alcoolice și de seminţe pe domeniul public.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

”În fiecare săptămână, agenți ai instituției organizează acțiuni ce au drept scop liniștea cetățenilor din oraș. În perioada următoare, vom organiza, însă, acțiuni mai intense.”, precizează pentru publicația noastră Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Acțiunile organizate de Poliția Locală au rezultate vizibile. Potrivit sursei citate, numărul sancțiunilor aplicate în fiecare seară a scăzut considerabil: de la 5-6, s-a ajuns și la o singură sancțiune pe seară.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Amintim că Poliția Locală a pus la dispoziție un număr de telefon la care piteștenii pot sesiza orice tulburare a liniștii și a ordinii publice: 0248/210.230 (dispeceratul Poliției Locale).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3