Donaris 930 x 122

gelu tofan

Gelu Tofan: Astăzi este o zi tristă pentru mine!

Gelu Tofan are o primă reacție cu privire la decizia luată în această seară în Biroul Politic Local.

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

„Astăzi este o zi tristă pentru mine, o zi în care democrația și libertatea de exprimare nu și-au mai găsit locul în PNL. Deși s-a decis propunerea de excludere a mea, din motive absolut nerezonabile, rămân un suflet liberal, cu toată ființa alături de suflarea liberală din România și din Pitești.

Astăzi, un grup de membri actuali ai PNL au decis excluderea mea din partidul în care sunt membru din 1992. Mă așteptam încă de când m-au înlăturat, total nestatutar, de la conducerea filialei piteștene.

Citiți și: PNL Pitești. După Tofan, Coteț a luat-o la ochi și pe Ana Stan

Vă asigur, dragi colegi că, orice măsură luată împotriva mea mă va întări și mă va face să cred și mai mult în valorile liberale pe care ni le-au lăsat marii oameni de stat din familia Brătienilor.

Voi rămâne liberal cu speranța că PNL Argeș, în speță PNL Pitești al cărui lider am fost, va redeveni ceea ce era odată. Rămân cu sufletul, mintea, experiența și educația mea alături de liberalii mei cu care am traversat nenumărate campanii electorale.

Îi știu bine și ei mă știu pe mine, iar legătura mea cu oamenii din partid nu poate fi schimbată de nimeni, mai ales de persoane ajunse prin strategii bizare la conducerea organizației.

Gelu Tofan – LIBERAL”, este mesajul postat de viceprimarul Piteștiului pe pagina sa de socializare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gabi spune:

    Mai sunt partide în România. Și dacă nu te trec pe o poziție eligibilă încearcă ca independent. Nu dispera!

570×90 MAIA