930×122 CAPRA 5

frig

Gentea, furios: Dacă mâine nu sunt clasele încălzite, veți avea de-a face cu mine!

O situație neplăcută se întâmplă la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân din Pitești”. Potrivit primarului Cristian Gentea, directorul unității de învățământ ar fi ales să nu pornească centrala.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Iată întraga situație prezentată de edil, dar și avertismentul pe care l-a transmis:

Citiți și: Frigul polar cuprinde România! Atenționarea momentului!

„Deși sunt plecat din țară, astăzi după-amiază am fost sunat de părintele unui copil de la clasa pregătitoare, Școala 13 Mircea cel Bătrân din Trivale.

Mi-a reproșat că în clasă sunt doar 10 grade, iar copiii tremură de frig.

Ca de obicei, de vină este primarul!

Am luat legătura imediat cu directorul TermoCalor, cel care mi-a confirmat că astăzi a început furnizarea agentului termic, așa cum știam, dar, Școala 13 are centrală proprie, nu este legată la sistemul centralizat.

L-am sunat de urgenţă pe domnul director Dan Teodorescu, cel care a luat legătura cu directorul școlii, Dragoș Dinculescu.

Acesta a recunoscut că este frig, că nu a pornit centrala.

Știți de ce???

Pentru că săptămâna viitoare este vacanță și a crezut că mai poate „păcăli” și săptămâna aceasta!!!

Chiar dacă asta înseamnă să punem în pericol sănătatea copiilor???

Domnilor și doamnelor directori de unități de învățământ, atunci când ați semnat contractul de management cu mine, v-am cerut să fiți buni gospodari, să cheltuiți cu grijă banul public și să aveți grijă de copii!

Ați promis că asta veți face! D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineață, copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veți avea de-a face cu mine!

Și vă asigur că nu vă va fi deloc ușor…!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    „Veti avea de-a face cu mine!” – Asa vorbeste un …. Si cam ce o sa faci, bai, primare, o sa le dai un cap in gura? Ce prerogative ale functiei iti permit tie sa ameninti pe cineva? Scrie in fisa postului ca e atoria ta sa ameninti?

  • Oana spune:

    Dle primar, dar despre programul de modernizare a scolii, nu ziceti nimic?
    Ati vazut baile cum arata?????

  • Dan spune:

    Vreți să declare oameni fosele dar voi nu faceți canalizare pe străzi. Cereți că locuitorii să facă instalațiile de apa și canal pe banii lor și apoi să le preluați voi. In orice țară civilizată utilitățile sunt aduse de firmele respective până la gardul gospodăriei și în curte își face omul. Dar la noi apa canal este firma primăriei.

  • Cititor spune:

    😂😂😂 păzeaaa!!!

  • Sorin spune:

    Gentea cel Furios,după ce maidan a venit băiețasul asta?????

  • Ana spune:

    Felicitări, Dle Primar, pentru felul cum vă adresați unui profesor, director de școală, care în mod clar v.a spus de mult timp că nu sunt bani de încălzire. Să vă fie rușine. Piteștiul merită un primar civilizat. Sper să nu mai fiți votat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3