930 pe 122 COSTACHE

Gentea

GENTEA: LA PITEȘTI, REDESCHIDEREA PIEȚELOR VA FI SIMPLĂ PENTRU CĂ NU LE-AM ÎNCHIS

În conferința de presă susținută astăzi, în Sala Filarmonicii Pitești, primarul Cristian Gentea a amintit că a continuat întâlnirile cu producătorii și comercianții, în piețele agroalimentare, pentru a verifica dacă soluțiile găsite până acum pentru continuarea activității acestora sunt cele mai potrivite contextului pandemiei și nevoilor existente.
„Și domnul prefect a fost mulțumit (…). În 36 de ore am schimbat modul de organizare a piețelor (…)  Dar am auzit că la sfârșit de săptămână se redeschid piețele. La Pitești, redeschiderea piețelor va fi simplă pentru că nu le-am închis. Mă bucur că se termină, au fost foarte multe persoane în vârstă acolo, care m-au tras de mânecă, spunând că stau în frig. Și, într-adevăr e o problemă: nu se îmbolnăvesc de COVID, se îmbolnăvesc de frig”, a spus primarul.
Întreaga conferință, AICI!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bujie spune:

    Azi am intrat in spatiul de vanzare a branzeturilor din Piata CEAIR. In urma rugamintilor vanzatoarelor, administratorul pietei le-a permis sa inchida usile pentru ca era, intr-adevar, foarte frig. Probabil ca li s-a atras atentia asupra masurilor de protectie impotriva raspandirii COVID inainte de a li se permite asa ceva. NICIUNA dintre vanzatoare NU PURTA MASCA! Alfel, ca si-n cazul popilor, se tavalesc pe jos jurandu-se ca daca nu vor fi inchise pietele( sau accesul in biserici) vor respecta masurile „impuse”…Ti-e si scarba de o asa natie…!

New Profesional Consult 570×90