930 x122 grota rece

Gentea

GENTEA: LA PITEȘTI, REDESCHIDEREA PIEȚELOR VA FI SIMPLĂ PENTRU CĂ NU LE-AM ÎNCHIS

În conferința de presă susținută astăzi, în Sala Filarmonicii Pitești, primarul Cristian Gentea a amintit că a continuat întâlnirile cu producătorii și comercianții, în piețele agroalimentare, pentru a verifica dacă soluțiile găsite până acum pentru continuarea activității acestora sunt cele mai potrivite contextului pandemiei și nevoilor existente.
„Și domnul prefect a fost mulțumit (…). În 36 de ore am schimbat modul de organizare a piețelor (…)  Dar am auzit că la sfârșit de săptămână se redeschid piețele. La Pitești, redeschiderea piețelor va fi simplă pentru că nu le-am închis. Mă bucur că se termină, au fost foarte multe persoane în vârstă acolo, care m-au tras de mânecă, spunând că stau în frig. Și, într-adevăr e o problemă: nu se îmbolnăvesc de COVID, se îmbolnăvesc de frig”, a spus primarul.
Întreaga conferință, AICI!

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Bujie spune:

    Azi am intrat in spatiul de vanzare a branzeturilor din Piata CEAIR. In urma rugamintilor vanzatoarelor, administratorul pietei le-a permis sa inchida usile pentru ca era, intr-adevar, foarte frig. Probabil ca li s-a atras atentia asupra masurilor de protectie impotriva raspandirii COVID inainte de a li se permite asa ceva. NICIUNA dintre vanzatoare NU PURTA MASCA! Alfel, ca si-n cazul popilor, se tavalesc pe jos jurandu-se ca daca nu vor fi inchise pietele( sau accesul in biserici) vor respecta masurile „impuse”…Ti-e si scarba de o asa natie…!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90