930 x122 grota rece

psd arges

Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului

Cristian Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului în cadrul Adunării Generale a PSD

Citiți și: „PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Astăzi, în cadrul unei Adunări Generale deosebit de importante pentru PSD Pitești, primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Pitești.

A primit un sprijin covârșitor din partea membrilor partidului.

Citiți și: Condițiile preșcolarilor din Pitești: O prioritate permanentă

De asemenea, lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local a fost validată în cadrul aceleiași întâlniri.

EVENIMENT CU PERSONALITĂȚI POLITICE

La eveniment au participat personalități marcante din sfera politică locală și națională.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș sau deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

Totodată, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae, Alexandru Stoica și Dragoș Drăghescu.

Au mai participat – administratorul public al județului Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului Lucrețiu Tudor, primari din localitățile limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali și o mulțime de susținători.

În discursurile lor, liderii PSD au subliniat determinarea și unitatea partidului în vederea obținerii succesului în alegerile viitoare.

PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Ion Mînzînă a evidențiat forța echipei PSD Pitești și a exprimat încrederea în capacitatea primarului Cristian Gentea de a obține rezultate remarcabile pentru comunitate.

Ovidiu Puiu a subliniat realizările notabile ale primarului Gentea în timpul mandatului său actual.

Acesta a evidențiat contribuția acestuia la dezvoltarea orașului și atragerea de fonduri pentru proiecte de infrastructură și cultură.

În final, s-a transmis un mesaj de solidaritate și susținere către Cristian Gentea și PSD Pitești, urându-le mult succes în campania electorală și în realizarea obiectivelor pentru viitorul municipiului Pitești.

Gentea primește susținere totală!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3