EcoMoto 930×122

Gentea

Gentea, reacție cu privire la traficul din centru:”O idee bună, discutăm să găsim soluții!”

Gentea, reacție cu privire la traficul din centru:”O idee bună, discutăm să găsim soluții!”

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

După ce în urmă cu câteva zile ePitești a prezentat propunerea unui piteștean către Primăria Pitești cu privire la fluidizarea traficului în zona centrală (Subiectul pe larg, AICI: Propunere către Primăria Pitești pentru fluidizarea traficului în zona centrală), primarul municipiului, Cristian Gentea, reacționează.

Pe scurt, piteșteanul propunea anumite schimbări în traficul din zona ultracentrală a Piteștiului, conform schiței de mai jos:

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Primarul este președintele Comisiei de Circulație

Reamintim că, puterea de decizie în acest sens nu o are Primăria Pitești, ci Comisia de Circulație din cadrul instituției. Toate propunerile piteștenilor sunt trimise către această comisie și către Poliția Rutieră Argeș.

Deoarece Comisia de Circulației din cadrul Primăriei Pitești s-a întrunit deja în luna februarie, ea întrunindu-se doar o dată pe lună, propunerile piteșteanului ar fi urmat să mai aștepte până când ar fi putut fi dezbătute.

Gentea: ” Ce dacă s-a întrunit luna aceasta? Ne vedem de câte ori e nevoie! Și acum – consider că e!”

Primarul orașului, Cristian Gentea (foto), a urmărit subiectul și ne-a contactat la redacție pentru transmiterea unui punct de vedere oficial în legătură cu această situație:

„Chiar dacă Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Pitești s-a întrunit deja în luna februarie, așa cum și dumneavoastră ați menționat foarte bine, asta nu înseamnă că nu putem face o a doua întrunire a Comisiei de Circulație tot în această lună, să luăm în discuție și propunerea omului.”

Marți, 22 februarie, voi convoca ședința la ora 15. 

„În principiu, ea este bună (n.r. propunerea), cu câteva amendamente pe care urmează să le discutăm în cadrul comisiei”, ne-a declarat edilul Gentea.

Apreciem deschiderea primarului Gentea și faptul că acesta reacționează rapid, în mod pozitiv, la problemele ridicate de cititorii ePitești.ro și nu numai. Totodată, încurajăm și alți oameni să vină cu idei bune pentru societatea în care trăim. Vom lua în considerare fiecare propunere din partea dvs. cu posibilitatea de a apărea în site-ul nostru.

Publicația ePitești.ro – a fost, este și va rămâne alături de oamenii de rând, de nevoile acestora și de administrațiile locale și județene pentru un parteneriat solid care să aducă ”plus valoare” vieții cotidiene!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3