930×122 CAPRA 5

gheorghita botarca

GH: BOȚÂRCĂ, DESPRE FORMAREA VIITORULUI GUVERN: „E ACEEAȘI BĂSESCIANĂ”

Primarul orașului Topolocveni, Gheorghiță Boțârcă, spune că, în contextul pandemiei și temperaturilor descurajante, prezența la vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a fost una bună la nivel de localitate.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

„Dacă analizam prin prisma alegătorilor, ei și-au făcut datoria. Noi am avut peste 35% prezență la vot, în condițiile în care în alte localități prezența a fost cu mult mai mică. Rezultatele sunt aproximativ în baremul de acum 4 ani. În Topoloveni, PSD are peste 45% voturi, și la Senat și la Camera Deputaților. Următorul clasat este PNL, cu un pic peste 19%. USR este pe locul III, cu puțin peste 8%, iar pe locul IV se situează AUR.”, a declarat, pentru ePitești.ro, Gheorghiță Boțârcă (foto).

Edilul a explicat și ce crede despre mișcările politice anunțate, la nivel național, luni seara și cum crede că va arăta noul executiv.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Era de așteptat să se reorganizeze. Dincolo de declarațiile pe care le-au făcut și sloganurile lansate înainte, e aceeași băsesciană.

„Tot un guvern de dreapta va fi. Nu va fi unul de stânga. În primul rând. pe partea stângă, PSD nu are cu ce forțe politice să se alieze. Formațiunea asta, AUR, este una extremistă…. Așteptăm să vedem cum vor conlucra PNL și USR PLUS, raportat la declarațiile din campanie, pentru că USR cerea fără penali și oameni implicați în afacerile cu banul public, iar PNL are destule exemple. Chiar și USR-iștii au. Vom vedea cum va arăta noul guvern”, a mai declarat, pentru ePitești.ro, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3