930 x122 grota rece

Goodwill Consulting

    Goodwill Consulting prezintă: Conferința 2024 despre finanțare și dezvoltare

    Goodwill Consulting organizează la Pitești conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024.

    Citiți și: Veste mare pentru patronii argeșeni! „Există fonduri! Există bani!”

    O șansă importantă pentru antreprenorii care vor să acceseze fonduri nerambursabile

    Începând cu anul 2020, o serie de crize majore au afectat statele Uniunii Europene și întreaga lume: pandemia de COVID-19, războiul Rusiei împotriva Ucrainei și criza energetică ce a urmat au avut un impact semnificativ asupra cetățenilor și business-urilor din toate regiunile UE.

    În acest context, fondurile europene au jucat un rol important în gestionarea acestei perioade dificile.

    „Între 2021 și 2027, politica de coeziune investește peste 30 de miliarde de euro în România, pe lângă cele 27 de miliarde prevăzute în PNRR“, declara în urmă cu un an Nicolas Schmit, comisar european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, la evenimentul de lansare a Politicii de Coeziune 2021-2027 de la Iași, potrivit Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

    Fondurile europene sunt o soluție pentru companiile aflate în căutarea de resurse necesare pentru a-și dezvolta afacerile și a susține în același timp comunitățile din care fac parte.

    Ce programe noi sunt disponibile anul acesta?

    Ce criterii de eligibilitate trebuie să îndeplinească întreprinderile pentru a le accesa?

    Cum îți poți maximiza șansele de succes în obținerea finanțării?

    Sunt întrebări la care va răspunde Răzvan Gălățan, director operațional Goodwill Consulting, în cadrul conferinței Finanțări pentru mediul privat în 2024, ce va avea loc pe data 24 aprilie, 9.30, la Hotel Ramada Pitești.

    Descoperă în continuare detalii despre evenimentul cu acces gratuit organizat de Goodwill Consulting și despre beneficiile pe care le vor avea antreprenorii ce decid să participe la conferință.

    Goodwill Consulting, compania care susține de 16 ani dezvoltarea afacerilor din România 

    Goodwill Consulting sprijină încă din anul 2008 antreprenorii români, cărora le oferă consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile.

    Compania, parte a grupului internațional prezent în Ungaria, Bulgaria și Croația, a înregistrat peste 3.000 de proiecte de succes, construindu-și astfel o reputație solidă prin oportunitățile accesate pentru clienții lor.

    Cu opt birouri în toată țara și 150 de specialiști în accesarea de finanțare nerambursabilă, Goodwill Consulting a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro pentru cei care au beneficiat de sprijinul lor – antreprenori din mediul privat, cât și instituții publice.

    Printre clienții Goodwill se numără companii precum Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson și Printmasters, cu proiecte de succes ce au contribuit la dezvoltarea lor pe piață.

    Din grupul de firme Goodwill, alături de Goodwill Consulting fac parte și Goodwill Energy, care oferă soluții complete de energie regenerabilă, Goodroid, care furnizează soluții de automatizare cu ajutorul roboților UiPath, și Goodwill Studio, care pune la dispoziție soluții de proiectare și arhitectură.

    Agenda conferinței de la Pitești

    Prin evenimentele pe care le organizează, Goodwill facilitează o mai bună înțelegere a mecanismelor de accesare a fondurilor nerambursabile și oferă antreprenorilor șansa unei informări mai clare privind programele de finanțare disponibile.

    Goodwill Consulting organizează la Pitești conferința Finanțări pentru mediul privat

    Pe data de 24 aprilie, ora 9.30, la Hotel Ramada Pitești, Răzvan Gălățan, director operațional Goodwill Consulting, va susține conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024, o șansă importantă pentru antreprenorii care vor să își dezvolte afacerea cu fonduri europene.

    Vor fi prezentate cele mai recente informații și direcții în ceea ce privește accesarea fondurilor europene, iar participanții vor putea înțelege mai bine mecanismele de finanțare și procedurile de aplicare.

    Antreprenorii vor afla care sunt programele de finanțare disponibile anul acesta, ce pot face pentru a-și mări șansele de succes în obținerea finanțării și cum să își gestioneze cât mai eficient fondurile obținute, dar vor putea adresa și întrebări specifice legate de programele de care sunt interesați.

    Astfel, ei au șansa de a afla toate informațiile de care au nevoie pentru a obține resursele necesare în atingerea obiectivelor de dezvoltare propuse pentru afacerile lor.

    Iată programul conferinței:

    – 9:30-10:00 – Welcome coffee

    – 10:00-11:30 – Finanțările pentru mediul privat în 2024: Răzvan Gălățan, director operațional Goodwill Consulting

    – 11:30-13:00 – Business lunch & networking

    Accesul este gratuit, dar cei care doresc să participe trebuie să se înscrie la eveniment  prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Goodwill Consulting.

    Accesul la fonduri europene reprezintă o oportunitate importantă pentru companiile din România.

    Conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024, organizată de Goodwill Consulting la Pitești, aduce în prim-plan nu doar informații și direcții actualizate despre programele de finanțare disponibile, ci și expertiza unei echipe care a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro în proiecte de succes.

    Evenimentul, care este în același timp și un context potrivit pentru networking, va deschide noi orizonturi pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea prin accesarea de finanțare nerambursabilă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90